Geef!

voor baanbrekend transplantatieonderzoek!

Elk jaar staat bij de 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit jaar is het goede doel het UMCG Transplantatiecentrum: ‘Loop met je hart, vier het leven!’

Projectdoel
Met het opgehaalde bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. De patiënten krijgen hiermee weer het vertrouwen in hun eigen lichaam. Inge is ‘het gezicht’ van het UMCG Transplantatiecentrum voor dit doel. Zij heeft een harttransplantatie ondergaan en heeft zelf ondervonden hoe het is om goed te kunnen revalideren na haar transplantatie.
Om een bijdrage te leveren aan de realisatie van het trainingsprogramma van het UMCG Transplantatiecentrum kunnen deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra bij hun inschrijving een vrijwillige donatie doen of een uniek polsbandje bestellen.
Ook kan iedereen langs de route tijdens de 4Mijl op 13 en 14 oktober a.s. een donatie voor het goede doel doen bij de collectanten.

Inschrijven 4Mijl
Schrijf je nu in voor de Menzis 4 Mijl van Groningen op inschrijven voor de 4Mijl. Je kunt individueel meedoen, maar ook als bedrijf of school.
Je kunt natuurlijk meedoen en je laten sponsoren voor het goede doel of een andere leuke of ludieke actie ondernemen. Maak hiervoor je eigen actiepagina  op ons actieplatform zodat zoveel mogelijk mensen van jouw actie weten en jou kunnen sponsoren! Een actiepagina aanmaken met je school of bedrijf kan natuurlijk ook.

Doneren voor het goede doel
Ja, ik geef voor baanbrekend transplantatieonderzoek

Actie starten voor het goede doel
Ja, ik start een actie  voor baanbrekend transplantatieonderzoek

Uniek polsbandje bestellen voor het goede doel
Ja, ik bestel het uniek polsbandje: Loop met je hart, vier het leven!
Ik doneer €3 (of een veelvoud daarvan) en krijg deze toegestuurd.
(Vergeet niet je e-mailadres in te vullen bij: ‘laat een bericht achter’)

Contact
Graag persoonlijk contact met ons team?
Dit kan via transplantatiecentrum@umcg.nl  of telefonisch via 050-3613122 of 06-57419797.
Je kunt ook rechtstreeks doneren via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95 onder vermelding Transplantatiecentrum.